Dvacet let jsem učila děti a mladé lidi hereckou výchovu. Začínali jsme pohybovou průpravou a já jim kladla na srdce: narovnejte se, ramena jdou do stran, hlava vytažená nahoru. Vědomě jsme to trénovali. Rozumově jasné, vůlí upevňované.

Pak přišlo vystoupení – a holky i kluci už nebyli tak vytažení, krásně narovnaní. Stejně jako já na dřívějších divadelních fotkách, kde jsem se přistihla, že se trochu krčím, ten krásně vzpřímený postoj tam chybí...

Včera ke mně přiletěla taková zvláštní pochybost o sobě, myšlenka, která ve mně najednou zazněla. Oslovila mě. Věděla jsem, že je to výzva, jak s ní projít tím nádherně uvolňujícím POSTUPEM TERAPIE RUNA.

Začala jsem si větu opakovat, cítila, jak se emoce uvolňují a je mi stále lehčeji a radostněji. Krásné finále sebeterapie. A já naprosto PŘIROZENĚ stojím rovně, jdu rovně. Celé tělo se chová jaksi jinak. To narovnání, vytažení! Cítím jakoby nový příval života, který skrze mě začal proudit.

Nic nedělám vůlí. Ten postoj, to držení těla už mi zůstává. Je to můj NOVÝ STAV těla. Jak je to jednoduché! A stačilo zpracovat si jedinou větu, jediný mentální blok „já to chci zvládnout“! A začínám fungovat úplně jinak!

Chcete se se mnou taky vydat na úžasnou cestu do svého vnitřního světa, do svého těla, do svých pocitů? Napište mi zprávu, dvacetiminutová online schůzka je zdarma!