Tak nevim esli to víš, Boženko, ale maj nám přidat na důchodech, slibovali to v televízi! Tak se těšim, že si polepčíme. Prostě zas se na nás – kromě zpráv o tym vírusu – hrnou samý dobrý zprávy. Ten vírus, ten nám ukazujou pořád, asi abysme si vážili života. Třeba tam mluví někdo, kdo na ten vírus skoro umřel – ale neumřel a děkuje, že neumřel. A dyž teďka máme málo tych nakaženejch, tak zas udělali reportáž vo jednom, co na to umřel. Ne teda s nim, ale manželka jeho, ubrečená, to dá rozum, ta nám teda ukázala, že je ten vírus fakt zlej! No, ve střehu musíme bejt furt, to je jasný.

   Ale sem ti dneská taková optimistka. To dyž vidim tu naší ekonomiku. A hlavně ti chci napsat, Božka – a napíšu to všickejm, aby to vědíli: jinýho než toho Babiša já volit nebudu. Von řek, že chce stát řídit jako svou firmu – a von to tak dělá! A všici ti podnikateli by se vod něj měli učit! Voni ti nekerý ty provozovateli skuhraj, peníze že nemaj, autobusáci se bouřej, že maj velký ztráty. A  já ti řikám, že my, my teď budem mít blahobyt. No, to zařídil ten náš Babiš. Byla sem dneska v krámu a ty citrony, papriky, maso, no prostě všecko zdražujou, ale nám přidaj ty důchody, my se nemáme čeho bát.

   Jak ti sleduju ty zprávy, tak to vidim jasně – dyk my budem žít v bohatství! Nikde nešetřej – a rozdává se a rozdává. I na ty transportéry a pušky bude, to vojsko se nesmí zanedbávat, to by nám ty NATA pěkně vynadali! Dřív se ti ve vládě handrkovali o každou korunu, co na důchodech přidat, co ne. A teďka je možný cokoli. Já sem si dycky myslíla, že ten Babiš je nejlepčí podnikatel u nás, taky si nejakou tu miliardu našetříl, že jo. Ale todle je hotovej zázrak. Teď se mně zdá, že von má snad nejakej kouzelnej měšec, ze kterýho se dá pořád brát a brát – a furt neubejvá.

   To je teda škoda, že sme to nevědíli dřív, že lidi ani tolik pracovat nemusej – a peněz je dost. To sem ráda, Boženko, že sme se tohodle blahobytu dočkaly. Teď teprvá začne ten ráj na zemi!