Tak nám tady sněžilo, Boženko. I to počasí nějak blázní, dyť už máme konec března a začaly úplný mrazy. Sem z toho celá vyšinutá, furt ti musim myslet na ten vírus, až sem z toho dneska připálila voběd. No jo, vono se pořád toho tolik děje, že už sem z toho úplně tumpachová.

   Nejdřív ti musim napsat tu novinku, vo tom hádání po telefónu. No vono se teď, jak je ten vírus, už nerozčiluje jako dřív. To je teď taková móda si to vyřikat pěkně po tom mobílu. Je to šikovný, je to bez hulákání, ale zas to ví každej. Teda to bylo tak. Dva ministří s tim začali – ten na to vnitro a ten na to zdraví. Voni si nadávali po mobilu kdo jako sehnal víc tých respirátorů a roušek, voni si to teda psali a dali to do tý sítě. Božka, ale to je chyba to dávat do tý sítě, to pak vědí všici! A taky jo, dozvěděla se to spousta lidí a hnedka z toho dělali takovou aféru! Dyk ti klucí, ti ministří, to nevěděli, že voni to ti vostatní všici čtou. Já bych to taky nevěděla, jak je to s těma sítěma. Ale zas je dobrý, že to napsali, že je takle veřejnost informovaná, že sou takový otevřený. A my víme co se děje.

   Trochu mě ale naštval ten náš Babiš. Von dycky řiká, že jsme nejlepčí a nejrychlejší v Evropě. Ale, Božka, teď sme úplně zaspali! Maďaři už sou před náma! Ty už teďka tam maj nařízení, že všici musej poslouchat jen toho svýho premiéra. A dyž ne, tak na pět let do kriminálu! A u nás to teprv teď navrhujou ve vládě – teda těch pět let eště neřikaj, ale že jako jedinej Babiš bude rozhodovat, vo tom už měli jednat. Von by dal všeci ti poslanci do karantény a rozhodoval sám. Chtěli vo tom mluvit už dneska, těm poslancům se to nějak nelíbilo, zas měli k tomu nějaký řeči. Ale von to zkusí zas. Bylo by to přeci jednodušší a to vládnutí by líp vodsejpalo. Tak, Boženko, uvidíme, jaký změny nám ten vírus eště přinese!