Milá Boženko, tak nám skončíl ten nouzovej stav, ale je to zatím všecko při starym. Rozvolňjem, rozvolňujem, ale my senióři musíme stejně furt chodit do krámu jen ráno a taky ty roušky furt nosíme – dyk včíra ve zprávach bylo napsanejch pět nakaženejch! To už nás asi začnou brzo všicky testovat. Teďko ve Wuchánu prej našli novejch dokonce šest nakaženejch – a co udělali? Votestujou povinně všech čtrnáct miliónů Wuchanců, aby vědíli esli tych nakaženejch nenajdou víc. Tych testovačů voni maj asi dostatek, tak to aspoň zužitkujou. Ale vo to nejde, dneska ti chci napsat vo mym novym nápadu. Že by se měla volit misska vlády. To je nápad, co? Dyk missky se volej všude – miss tričko, miss Česka, miss světa, miss kdovíčeho. Tak proč bysme neměli mít vládní missku? Jaká by měla bejt? Příjemná, hezká, hlavně upravená. A já už svůj typ mám! Mně se ti hrozně líbí ta Schillerová, ta ministrýně na ty finance. Vona se pořád usmívá, vlasy má upravený. A kostýmky jaký má pěkný. Pokaždý jinej. Takhle já si představuju vládní missku.

   Ale ty novináří závistivý, tym to nestačí, že máme takovou usměvavou ministrýni. Osočujou jí, že prej lže jak dyž tiskne. Dyk ty účesy si dělala sama! A voni prej, že anglicky neumí – ale vona umí! Já to viděla na tych záběrech v tom Bruselu, kde byli všici ty potentáti z celý Evropy. Vona to hezky četla, měla to napsaný tak jak se to čte, snažila se. Voni prej jí moc nerozuměli. Ale reprezentovat vona se snažíla!  Eště jí budou vyčítat, že na ty evropský vídeokonference vona nechodí, kde se jedná vo tych miliardách do tych ekonomik. No dyž jí ta angličtína nebaví, no tak tam nechodí – no a co? Koho by taky ty jednání bavily, dyž by tomu nerozuměl? Dyk má ta ministrýně jiný přednosti. Mně se na ní líbí, že je taková bezstarostná. Lidi u nás přídou vo práci, firmy krachujou. Jinej by se vo to naše hospodářství strachoval, ale vona zachovává klid. Usmívá se a říká, že ty miliardy budou, že to nejni problém. No jo, ale kde je veme? Na tu evropskou komis vona nechodí. Ze svýho to taky dát nemůže, dyk vona je v bytě na Starým Městě, luxus tam prej má, ale bohatá vona nebude. Dyk ten nájem ve státnim tak velkej nebude, tak to vona moc peněz nemá.

   Jo, jo, ta naše ministrýně, ta reprezentovat umí. I misska by z ní byla pěkná, do tych kamer vona se tak pěkně směje. Ale bojim se, Božka, že nás ten smich přejde!